Onsdag

Titta vilka som smög utanför mitt köksfönster!
De är så himla härliga djur. Dock förstår jag inte att deras hjärtan håller för deras skräck. De är så otroligt lättskrämda. Påminner väll lite om mig på det sättet? ...


Idag var jag på jobbet.
Vaknade upp imorse och plockade fram frukost till min sjuke pojkvän. Provade på att lyxa till det med en smoothie, men det blev inte så lyckat. "Flytande banan" var kommentaren jag fick... Jag tyckte väll att den var oej, skulle dock inte ha så mycket banan och mer bär. Men det är en perfekt frukost för de som inte kallas sig själva för en "frukostmänniska".
Ta bär, lätt att handla frusa hallon eller björnbär, tina dessa i mikro. Ta så mycket banan du önskar, jag skulle säga max en halv till en smoothie till bara dig. Häll i antingen mjölk - eller youhurt och mixa. Svårare än så är det inte! :)
Jag minns att jag gjorde någon på kiwi för några år sen, men kan inte minnas exakt vad mer jag hade i.



Här är vad jag hade på mig idag. Den gråa tröjan är en poncho från Carlings. Det jobbiga med att ha poncho är att man måste bära väskan i armvecket..! Jag hade den fullproppad idag och fick ont efter ett tag ;O
Ser iof ut som en fjortonåring på bilden... :P
Nu ska jag hoppa i säng, är trött. Förhoppningsvis är älskling också trött så får jag sällskap.
Gonatt!




27 september

En lugn lördag.
Igår var det middag för far och bror som båda nyligen fyllt år. Jag hade givit mig fan på att baka bröd vilket jag också gjorde. Blev ett matbröd med ajvar och oliver i, supergott!! Det som också är lite speciellt med brödet är att jag "flätar" det så att man bildar ett jättefint "mönster" av ajvaren. Det tog jag dock inte kort på.



Jag satte på mig en klänning som jag precis fått hem från Forever21. Den är superhärlig att ha på och jag älskar färgen :)



Naglarna blev trendigt röda istället för den fanska manikyren. Det var allt för komplicerat för mig! Jag har inget tålamod på att låta lacket torka ordentligt innan jag lägger på nya lager.

Pälsklingen var på hockey men kom hem till mig efteråt, han var superhes och trött. För honom blev det bara en dusch, mat och sen hamnade vi i sängen.

Dagen har jag spenderat med att betala räkningar. Är så deprimerande att se pengarna försvinna från kontot i rasande fart. Sen var jag ute och övningskörde i den nya bilden. Gick helt okej! Faktiskt...
Nu ska jag ta och läsa några kapitel.
Puss!


Nobody puts baby in a corner


Nu vart jag så sugen på att se dirty dancing. Rotade runt i filmhyllan och upptäckte att vi inte har denna klassiker! Det är väll nästan ett måste? Får skaffa den snart och kika på den. Har handlat väldigt mycket om Patric sedan han dog... Kunde inte låta bli att iallafall kika på några bilder och lyssna på "I've had the time of my life"

                                                            'Cause I had the time of my life
                                                          No I've never felt this way before
                                                                Yes I swear it's the truth
                                                                  And I owe it all to you

Den är sådär lagom töntig då man är på det humöret. Precis som jag har varit hela dagen. Då kan man ju tro att jag skulle sitta hemma bänkad framför tvn med många romantiska komedier uppradade. Men vad är det på tvn? Hockey! Haha, jadu...
Sitter också och försöker fixa naglarna. Jag har aldrig tålamod nog att göra dem fina men nu har jag bestämt mig för att de ska snyggas till ordentligt. Fransk manikyr sitter jag och gör. Om det blir bra eller inte återstår att se :)


                                                                                               

Nu ska jag måla vitt!
Puss och kram.


Ett gott skratt



HAHAHA, jag vet att jag är sen ute nu, men har inte sett en bild på det tidigare! Fy fan vad kul. Kunde inte hålla mig för skratt. Hur kan den spricka sådär?! Måste kännas rikitigt pinsamt för simmaren, eller simmarna förlåt haha, i fråga.


En torsdag

Det var väldigt länge sen jag var på teater sist. Två år sen tror jag närmare bestämt. Men nu blev det av igen. Jag var på stadsteatern och såg på "De tre musketörerna". Var ren underhållande, musik, skådespel och humor! Jag kan varmt rekommendera den! Kan vara svårt att få tag i biljett dock, tyvärr :(



Idag var jag i stallet. Fick träffa två nya hästar. Båda ett-åringar men en av de var så otroligt liten - underbart söt!Dock vägrade han gå in från hagen. Fick stå i ösregnet och locka på honom, förgäves! Busig i högsta grad. Tömkörde också två andra ett-åringar i stallet.

 
Jag innan teater :)


den 21 September

HERREGUD, Anna Anka..!
Den kvinnan, suck, hon måste ju lägga på hälften av attityden pga att hon vill väcka uppmärksamhet. Det är iallafall vad jag hoppas, att vara på det sättet finns bara inte, vidrigt! Men kollar, det gör man, ren underhållning då folk skämmer ut sig! :D

Idag fyllde min kära far år. Han blev glad för tjöjan han fick av mig :) En sak som är positivt med andras födelsedagar är att man får äta tårta ;) Men det slutar ofta med att man äter för mycket och mår riktigt illa av det. Det är vad som hänt mig idag, alldeles för mycket kladdkaka!


                                               Saknar så att rida! Måste ta upp det snart igen.

Ska lägga mig och läsa innan jag somnar nu. Godnatt,
Puss


Söndag

Söndag, söndag, söndag.. Sitter och kollar på repriser från veckans idol.

Igår var jag på hockey, träningsmatch för djurgården mot timrå. 4-2 till de blårandiga.
"Åh vilken härlig dag, djurgårn vann, djurgårn vann!"



Åh nu vann de fotbollen mot BP också, ännu en härlig dag!

Ska ut och motionera nu täkte jag. Är såå trött på att vara otränad. Suck, men nu så. Satte igång med mitt tränande för några veckor sen och åkte direkt på en inflamation i vaderna..! Bara ett bevis p¨å hur otroligt ovältränad jag var och hur länge sen det var jag tränade sist.

Försöker få hit pojken för att träna med mig... tror dock inte att han kommer ge med sig :)
Puss

090912

Hallå

Sitter och kollar på Christine men hör knappt vad de säger då min lilla kattunge leker med en boll med en bjällra i. Så liten är hon väll kanske inte längre. Hon är fem månader, sprallig som tusan och älskar att gosa (när hon har busat av sig tillräckligt). Än så länge är hon innekatt och förblir antagligen så. Älskar sällskapet och skulle bara var orolig för henne om hon var ute.

Här är hon tillsammans med sina syskon då hon var två månader ungefär.



Snart ska jag iväg och spela golf men mannen min.
PUSS


Torsdag

Hej Hopp!

Tog mig iväg till jobbet idag, blev en heldag. Gick och haltade, kändes som att man fick en del blickar då man gick och haltade i gamla stan :P Men antagligen var det inte så.
Pojken min kom och hämtade mig, snäll som han är. Så skönt att slippa åka kommunalt. Hade dessutom ingen musik med mig idag så det gör det ju så himla mycket roligare att sätta sig på tunnelbana och ha en 50 minuters lång resa framför sig.

Nu liggen pojken och kollar på fotboll. Får fortfarande fjärilar i magen av att titta på honom. Underbart att vara i ett förhållande som fungerar.
Har du, precis som jag, fastnat i ett förhållande där din partner tar fram dina sämsta sidor? Jag gick runt och var arg och irriterad, men då jag märkte det var jag redan fast. Han hade ju redan hunnit blivit ett stöd..!
Annat är det nu, går på rosa moln :)


Här är en bild från min semester i Tunisien i somras. Ska snart iväg igen, då blir det Spanien. Längtar!!
Hösten är så jäkla mörk och deppig.. Det är jag väll inte ensam om att tycka. Men i oktober blir det flyg för min del :)



Nu blir det middag, sojakorv. Är inte så förtjust i det men hade ingen qourn-korv hemma, vilken är mycket godare.
PUSS


Nya tag!

Hej hej!

Nu har jag bestämt mig för att börja blogga igen!
Har lagt det på hyllan ett tag då det hänt så mycket. Men är inne och läser andras bloggar dagligen och blir inspirerad!

Idag har jag legat inne och jämrat mig. Igår fick jag en fix ide om att träna, och även fast det var ett tag sen sist så tog jag i. Det slog tillbaka idag... Vaknade upp av kramper i vaderna. Då det väl var över satte jag mig upp i sängen och tänkte ställa mig upp - Vilken var omöjligt! Jag kunde inte ha vaderna så pass utsträckta.
Vad kan det vara? Mer än träningsvärk, tror det är inflammation. Så jag smörjde in dem med voltaren och virade bandage runt för att hålla dem varma. Känns så larvig! Så jag var tvungen att stanna hemma från jobb och skola. Förhoppningsvis kommer det att gå imorgon.

Jag ska dels jobba extra och dels vara i skolan.

Här är vad jag hade på mig igår. Hade på mig mina nya jeansleggings från KappAhl. Är så snygga och så bekväma!



Ska börja röra mig mot sängen nu, läsa lite kanske :)
Så Godnatt!
PUSS

RSS 2.0