All you need is horse, damdadadam


Älskade hästar. Vad skulle jag göra utan dem. De är sådana underbara varelser som ger och ger. Snart får jag min egna, jag längtar!






Framsteg


Idag skulle jag iväg och hålla Ginny sällskap på jobbet, och vad gör jag när jag har bråttom till bussen.. glömmer mobilen. Man käner sig naken och otroligt ensam utan den! Uuuhö ska inte hända igen.
Nu har jag varit otroligt modig och duktig, jag har skaffat ett gymkort, IGEN! Men den här gången har jag tjejkompisar att gymma med så det kommer, och måste bli av. Slut med ångest över godis och kakor. Beach 2010! ;O

Var i shoppen på jobbet och kunde inte låta bli att kika runt. Blev ett par jodphurs med stålhätta, en mössa som inte inte var den mest vackra men så otroligt skön och TVÅ par pikeur. Var 50% rea på dem så köpte två för ett - hur bra som helst. Det ena paret är ljusblått och lite turkost, syns inte på bilden. Det andra är bruna, och båda är helskodda. De är härliga att ha på sig, som mjukisbyxor. Är skit nöjd!!




Imorgon är det jobb på global. Jag vet dock inte vilka skor jag ska ha på mig. Min tå får inte plats i mina vanliga. Blev trampad på av en häst i lördags. Nageln åkte av halft om halft, och de i stallet kallade den för "köttfärs". Nu är den blå och svullen, blöder från och till. Jag måste gå men bandage för att det inte ska komma in bakterier- därav att jag inte får plats i mina skor. Också anledningen till att jag nu har ett par stallskor med stålhätta.

Nu ska jag sova, är jättetrött.
Puss

RSS 2.0