den 25 februari 2009

Så! Hemma igen. Var så snurrig på vägen hem att jag var tvungen att köpa ett äpple, choklad och något att dricka.... Hm. Just nu lagar pappa mat ute i köket, jag får laga min egen efteråt eftersom jag inte äter kött. Så för mig blir det qourn, kinamix och sallad :) Har inte slutat äta kött helt men har definitivt dragit ner på det. Dock äter jag fortfarande fisk och kyckling. Kycklingen är väll lite motsägelsefullt men jag kan helt enkelt inte hålla mig borta.
Nu är jag tillbaka från maten, blev en paus.
Lagade en ny laddning av lasagne nu också. Sist jag gjorde det blev det så himla misslyckats så nu ska det bli rätt. Dock äter jag den ju inte själv. Det blir mor och far som får den i matlåda.

Ett ljus under dagen var då jag fick ett sms från teknikmagasinet, min mobil är tillbaka!! Äntligen! Jag har saknar den sjukt mycket. Så imorgon ska jag hämta den. Nu slipper jag leva med den otroligt dåliga samsung mobilen som inte har täckning! :)
wie!

Hugsss!

den 25 februari 2009

Nu har den älskade kissen åkt hem. Min brors katt har bott här i en månad nu. Det är stor skillnad när han inte strövar runt här hemma, det är så tyst, känns ensamt. Så nu längtar jag ännu mer efter en egen kisseunge och igår fick jag reda på att en katt som bor i örebro vid min moster förhoppningsvis ska bli gravid, och jag ska få en av ungarna :D

Haha Algot är intresserad av något helt annat på bilden men här är vi iallafall, den underbara kissen och jag.


Snart ska jag iväg till jobbet. Får se hur länge det blir idag.Skönt att göra något som jag känner att jag gör nytta med och som jag får någonting utav. Borde hoppa in i duschen nu, hörs senare.
Hugs!

den 19 februari 2009

Nu har jag druckit något sjukt gott. Jag blev äntligen klar med allt filosofi arbete så mamma köpte en liten present. Jag älskar varm choklad så hon köpte en specialare - choklad på pinne som man smälte i mjölken :)

   

den 18 februari 2009

Hallå hallå!

Idag har jag inte varit duktig med att köra styrka, men jag har jobbat :) Så jag kom hem vid sex och gick direkt hem till Nicole. Ikväll var det spelkväll med pizza, haha. Jag beställde någon askonstig pizza, en ren chansning. Det stod att det skulle vara räkor, oliver, skinka och kronärtskocka. Visst det lät udda så det skulle jag ju självklart ha. Så kommer den och, jag tyckte iaf att det var konstigt, den var uppdelad i fyra delar - Räkor, oliver, skinka och kronärtskocka. Ville ju ha det blandat?! Haha. Men då var det iaf lätt att pilla bort skinkan eftersom jag drar ned på kött.



Jag vill bli glad. Jag är ledsen. Deprimerad. Full av ångest, stress.
Så kommer glädjen då och då. I stallet, på hästryggen. Med vänner. Med mamma. jag älskar dig.
Inte ens när jag sover, bara ibland, med härliga drömmar. Åh vad jag älskar dem,
längtar efter dem, hoppas på dem. Jag vill kunna leva i den drömvärlden.
Men vaknar gör man, med eller utan väckarklocka.
Jag skriker inombords.

den 17 februari 2009

Idag har jag varit superduktig! Kört arm, mage och ryggstyrka. Så nu har jag lätt träningsvärk i triceps och kan slå vad om att jag kommer vakna imorgon med sjuk smärta i magen, var så otroligt länge sen jag tränade den. Dessutom så körde jag guitar hero och spelade trummor, blev skitvarm haha, patetiskt eller vad? Men det är seriöst jobbigt då man slår en hel del med de där jäkla pinnarna.

Men nu så måste jag se till att sitta still i någon timma eller två innan jag ska sova. För jag måste verkligen få pugget gjort. Tänkte skriva klart filosofi uppsatsen idag, får se om det går. Skriver senare, förhoppningsvis är det en glad jag som är klar med Bertrand Russel!

Hug

den 16 februari 2009

ÅÅh jag är helt knasig i semlor! Älskar dem. Sitter och äter en just nu. Namnam. Det jag också gör just nu är fryser, vilket jag alltid gör. Det är helt galet hur mycket jag fryser, men det konstiga är att de flesta av gångerna är inomhus som jag inte står ut med det. Klart att det är kallt utomhus men nu sitter jag och spänner mig så att jag får ont i huvudet. Då ska jag lägga till att jag sitter under två filtar och med en sjal runt axlarna. Plus med en varm dator i knät. Det tar så himla lång tid att bli varm, kom hem för kanske tre timmar sen nu och jag är fortfarande kall! Usch usch.

den 15 februari 2009

Jag skrev ett helt inlägg vilket försvann då internet fuckade upp sig. Och jag är så himla slut att jag inte orkar skriva om det!

Så blir bara ett kort Godnatt.
Hugs

den 13 februari 2009

Den här dagen har varit bra :) Allt förutom morgonen, den var fördjävligt, hade skit svårt att ta mig upp. Vaknade hemma men skulle direkt hem till Gisela för att ta hand om den nyblivna mamman och lilla kisseungen. Blev lite sen dit och la mig på en madrass bredvid dem och somnade om. Ezzy hade dock problem med att låta mig sova, hon mjauade och ville inte ligga still då jag stängde ögonen. Just nu sitter jag precis bredvid dem med datorn på grund av att hon annars går till en och skriker.
Nu tog jag en bild på mig och ungen. Visst är han för underbar? Så himla liten! Han har inte öppnat ögonen än och trevar sig fram i "mörkret".



Eftersom jag mått piss hela veckan bestämde jag mig för att ställa in jobbet och åka til stallet istället. Det var något jag behövde, skulle inte kunna hålla masken ifall jag bestämt mig för att åka till jobbet. Lite besviken på mig själv är jag ju, men jag känner att jag får vara självisk, iallafall idag.

Hur som helst gick det superbra i stallet och det fick mig på toppen humör. Vi red Lillan igen. Gisela började uppe på ryggen med dressyr och Lillan föjlde ganska bra. Sedan bytte vi av och jag fortsatte med lite dressyr sedan tog jag två varj i skogan. Travade en del och jag kan svära på att hon tog två eller tre galopp steg. Hon är en travare, hon ska inte vilja galoppera ;P Men det var vad hon gjorde och detvar jättebra!

Nu ska jag käka middag, pizza. Haha, nyttigt? Nej men gott!
Kyssar och kramar.


den 12 februari 2009

Nu har kisseungen levt sin första dag och den har gått bra. Nu vet vi att det är en liten pojke! :D Har ännu inte kommit på ett namn dock. Jag tog med mig kameran som jag använde flitigt.
Här är några av de bästa bilderna. Den är så otroligt liten. Det känns som en fjäder att hålla i. Så är den så härligt mönstrad. Titta bara!


den 11 februari 2009

Idag har jag varit stressad, nervös, utan tålamod, glad, ledsen, besviken.
Essy började föda klockan 6 imorse, klockan sju ringde Gisela och jag hoppade i kläderna för att ta mig dit. Ganska omedelbart åkte vi in till veterinären där de beslutade för att ett kejsarsnitt krävdes. Så vi fick lämna henne till sköterskan och sedan åka hem. Vi bestämde oss för att efter att varit hemma en snabbis, sätta oss p ett fik i närheten av veterinären för att snabbt kunna ta sig dit då de ringde.
Vi blev sittandes på fiket i två och en halv timme, sedan orkade vi inte vänta längre så vi ringde för att kolla hur det hade gått. Vid det laget var vi väldigt nerviga, men vi fick svaret att allt hade gått bra och att den enda kattungen som hon hade i magen hade överlevt. Så vi släppte båda ner axlarna som varit uppe vid öronen sen tidigt imorgon och tog oss snabbt till kliniken.
Kattungen var helt otroligt söt! Helt underbar. Den var vit med svarta fläckar, mer lik sin far än mor. Så fort jag får en bra bild på den kommer jag att lägga upp den. Det svåra är att döpa den eftersom man ännu inte vet ifall det är en kille eller tjej...

Anledningen till att jag blev ledsen var för att ifall det hade kommit fler än en kattunge hade jag fått behålla den. Och vi båda hade väntat oss minst två ungar. Så då det bara kom en så sjönk mitt hjärta, fy vad jag ville ha en liten gullunge som var min. Därför var det jättesvårt att kontrollera mina känslor, jag var superglad för den lillakattungen som kom, men samtidigt så otroligt ledsen över att det inte kommer komma hem någon till mig.

Så nu har jag börjat titta runt efter en liten kisse men det känns på något sätt fel att köpa en från till exempel tradera eller blocket. Min moster som bir i Örebro känner dock många som får kattungar från deras katter. Därför håller jag fortfarande hoppet uppe.
Chansen att Essy skulle bli gravid en gång till relativt snart är liten då man inte vill utsätta henne för några risker. Det bärsta är att vänta minst några månader med henne. Och den pappa som jag skulle vilja vora pappa till de ungarna kommer då vara kastrerad, sorgligt nog. Så nu blir det ett fortsatt tomt hus på djur, frånsett från min brors katt som är här då och då (som också är den tänkbara pappan)

Så från en glad/väldigt ledsen Lisa
Hugsie

den 11 februari 2009

Jag saknar dig min vän. Du är en person jag kan komma nära, öppna mig för, och du kan inte vara min vän? Åh jag är så arg på dig! Kan du inte bara ta dig samman och tänka på mig som en vän, en vän som behöver dig? Jag saknar dig. 
Vi är borta från varandra i över ett år, sen ses vi och du får mig att berätta saker som betyder såå mycket för mig och som jag bara håller inom familjen.  Jag vet inte vad det är men det är något speciellt. Du säger att du känner samma sak och jag hoppas att du menar det...

Varför är du så arg på mig just nu?
Jag vill kunna träffa dig, någon gång.

den 10 februari 2009

Visst är det kul att se folk som halkar til på isen? Jag kan iallafall inte hålla mig för skratt. Det var en man som knappt kunde hålla sig på benen idag för att det var så halt. Jag var tvungen att väda ner huvudet och hålla in skrattet. Så minns jag de gånger som det hänt mig och hur jäkla pinsamt det är. Bara några veckor sen när det var kallt och halt halkade jag till, inte lite utan foten försvann under mig! Jag ramlade, hårt, på rumpan. Så kom det en bil precis då, åååh, pinsamt!! Sen halkade jag till typ fem gånger till på resten av vägen till bussen. Och hur pinsamt det än är när man halkar själv så är det lika roligt varje gång det händer någon annan? Jag måste sluta skratta åt stackarna.

Well, jag var på väg till stallet idag då jag såg mannen halka. När jag väl kom dit blev det ridlektion. Lillan hade gjort illa sig så hon var kort och nervös i sina rörelser. Stackarn, hon ska alltid göra illa sig på något sett, den här gången var det i korset. Men det går över på en vecka ungefär, så ingen fara.

Hahah ååh, älskar den där reklamen för Gula sidorna. Då en av de där trollen, eller vad de än är, ligger sjukt i sängen och dem får ersätta henne med en manlig skådespelare. Vet inte vad han heter men han var med i den där filmen "Den bästa sommaren", eller något sånt hette den. Hur som helst så är han så jäkla skön när han tar emot den lilla gula klänningen och går med på att ha på sig den.
" BU! Jag gör allt för pengar"

Att plugga igår gick riktigt bra, därför ska jag försöka göra lika bra ifrån mig idag, det vill säga nu :)
Hugs!


den 9 februari 2009

Ååhh äntligen har skorna och klänningen kommit. Båda passade perfekt och jag är jätte nöjd.



Försökte ta så bra bilder som möjligt men fick ingen så man såg axlarna på klänningen. Men visst är den fin? Älskar den! Skorna är också skitsnygga! Längtar till sommaren då man kan ha dem ute :)
Ignorera tomten som sitter på spegeln! Uppenbarligen har vi missat att ta ner alla juldekorationer...

Idag har varit ännu en hemma-dag. Vaknade sent och för att vakna gick jag ut på balkongen och ställde mig i solljuset. Det var härlig och stå där, blundandes, med ansiktet som solen och dra några djupa andetag. Jag tog min tid på mig och efter ett tag gick jag in och gjorde iordning frukost - gulash soppa. Haha, som sagt vaknade jag så sent och då kändes det dumt att äta frukost så det blev lunch istället.

Nu sitter jag här, nyduschad och bloggar. Låter håret självtorka för en gångs skull. Det börjar bli vääldigt slitet nu efter all hårföning och plattande, för att inte tala om all färgning. Är aldrig riktigt snäll mot det, det kommer jag ångra om det börjar gå av :O Men det är det ingen risk för just nu så jag fortsätter att "plåga" det.

Blev inget plugg igår så idag MÅSTE jag göra det! Hur tråkigt och jobbigt det än är.
Hugs and kisses!

den 8 februari 2009

En tråkig söndag.
Sov till halv två, då min mor tvingade mig ur sängen. Helt otroligt vad jag kan sova. Men så hade jag svårt att sova igår natt, somnade inte förrän halv tre. Hatar att ligga vaken mitt i natten :( Jag som hade tänkt att vända tillbaka dygnet men det ser inte så ljust ut just nu.

Jag har köpt ett par skor från hm som jag håller på att gå in här hemma. Så jag har plågat mina fötter halva dagen. Kanske aldrig kunna ha dem en utekväll utan att få skavsår och ömma tår. Förhoppningsvis blir det inte så :P Men just nu vill jag inte ta på mig dem igen! Haha. Ska man vara fin får man lida pin.

Skor - Mörklila
Jag gjorde ett tappert försök till att laga lasagne idag. Jag kan inte påstå att jag lyckades, åtminstonde inte med konsistensen. Den var rinnig! Men smaken var det inget fel på. Men blev så jävla irriterad på att det såg ut som köttfärssås typ! Nu måste jag göra om den någon gång i veckan bara för att få det rätt.
Typiskt mig, ja jag är perfektionist. Rätt ska vara rätt :)

Ska väll försöka plugga lite idag också. Skriver en diskussion om filosofen Bertrand Russel. Det är huuur jobbigt som helst. Inte det minsta intressant om jag ska vara ärlig. Men det måste göras, och det är trots allt bara diskussionen kvar. Men det får bli senare, nu blir det tv tittande :)

Hugggs!

den 7 februari

Nu har jag fixat och donat lite med bloggen. Ska ju erkänna att det tog väldigt lång tid att få väldigt lite gjort, men framåt går det. Nu är det till exempel musik, lite av vad jag lyssnar på och älskar :)

Idag har jag varit i stallet, hade min första officiella ridlektion. Haha, det gick bra, Lillan var så duktig så, hennes första visit i ridhuset dessutom. Det är ju annarlunda om man jämför med travbanan och banan i skogen. Så hon var rädd att gå in över huvud taget från början, vägrade. Tills hon såg att det var någon där inne och då kanske det var säkert. Vilka knasigheter hon har för sig! Får se om det blir stallet imorgon med.

Jag börjar gå ner i ännu en svacka just nu, vilket är så sjukt jobbigt. Det värsta är ju att jag inte har någon aning om vad jag kan göra åt det. Jag försöker göra saker jag tycker om, umgås med hästarna till exempel, men det är bara en tillfällig lättnad. Jag börjar få svårt att ta mig ur sängen, igen. Jag hatar det! Jag borde inte må så här just nu, jag har det ganska bra. Är så förvirrad. När jag kände att det gick att gå upp och vara vaken utan problem försökte jag lägga upp en struktur, en struktur som gick att leva efter. Det är alltså minst en sak att göra per dag med undantag på helgerna. Men nu när jag har det så svårt att ta mig upp ur sängen så är det så svårt att hålla mitt dagliga schema. Jag är trött hela tiden, och då menar jag hela tiden. Jag är yr, huvudvärk och en övervägande trötthet. Försök föreställa dig det. Det är sjukt jobbigt att leva med.

Jag vill komma ur det här! Jag vill kunna leva igen.


A beginning, a struggle and a victory - Ghandi


den 6 februari

Gick upp klockan sex i morse för att åka till solriet. Stod utanför tills dem öppnade och var skit nervös, hoppades på att halsbandet skulle ligga kvar. Men självklart gjorde det inte det. Så jag ringde till kontakt nummret men det var inget halsband upphittat. So... nån har väll tagit det. Orka med sånna människor, vem tar ett halsband med ett hjärta på, dem ser väll att det antagligen är meningsfullt!?
Fy fan för människor som stjäl.

den 5 februari

JÄVLA SKIT!!!! Upptäckte just att jag glömt mitt favorit halsband på solariet. FAN. Så nu måste jag gå upp kl sex imorgon och vänta utanför solariet då dem öppnar. Hoppas, hoppas, hoppas att det finns kvar.

den 5 februari 2009

Var meningen att jag skulle försöka vända tillbaka dygnet så jag gick och la mig relativt tidigt igår, (23.30). Min väckarklocka var då min mor som skulle ring mig vid nio.
På kvällen;
"Men då ringer jag och väcker dig vid nio"
"Är du säker på att du kommer ihåg det då, ska jag inte ställa väckarklocka för säkerhetsskull?"
"Nej då, jag ringer!"
Klockan halv tolv blev jag väckt av min bror som är hemma för tillfället. Suck, då ringde jag till mor och var irriterad. Så mycket för mitt försök att vända dugnet. Så det blir väll ett nytt försök idag, med ett pålitlig väckarklocka...

Nu har jag tröttnat på att vara så vinter blek! Så jag har börjat sola på solarium. Färgen börjar iaf komma tillbaka, men nackdelen är att kommer fram gör också fräknarna. De täcker hela näsan! Blir galen ... inte alls snyggt. Men det är väll värt det :)
Efter solariet blev det middag med Nicole i Vällinge hus. Sushi och ris med kyckling i teriyaki-sås. Mums!

Nu har jag bestämt mig, jag ska tatuera mig. På foten.



Har inte bestämt vad det ska stå ännu, det lär ta ett tag att lista ut. Men det ska stå med någon snygg, snirklig font - svart.
Tycker att just den platsen på foten är skit snygg att ha en tatuering på. Dessutom är den lätt att dölja om det nu skulle behövas i framtiden, jobbintervjuer t.ex. Stor tatuering på halsen kanske inte är så uppskattat. Den här är lagom diskret, haha :)

Imorgon ska jag upp runt nio för att ta mig iväg till stallet. Det var fyra dagar sen jag var där sist men det känns som att det var väldgt länge sen..

Ska försöka sova så tidigt som möjligt idag med,
Sleep tight, hugs!

den 4 februari 2009

Nu har jag beställt ett par skor och en klänning från asos.com
Älskar skorna, 13,5 cm klack, men skitsnygga.
Here they are, sassy!



Det är ju inte det smartaste att beställa ett par skor. Men jag tog en chansning med storleken, kunde inte låta bli!
Klänningen jag köpte får jag ta bild på när den kommer och lägga upp :)

                                                                     

Jag fick en av mina impulsiva ideer i förrgår. Klockan tio på kvällev rev jag ut hela min garderob för att sortera kläderna. Det slutade, två-tre timmar efteråt, med sju kassar med kläder som ska gå till klädesinsamlingen. Så jäkla mycket skit man hade, typ jeans som jag hade när jag var elva?! Inte nog med det så blev det fyra fulla kartonger med kläder jag inte använder just nu. Det var bland annat träningskläder, som egentligen inte alls borde ligga nedtryckta i en karton utan överst i klädeshögarna. Nåja, ingen är perfekt ;)
Så nu innehåller min garderob endast kläder som jag använder. Det är superskönt! Förstår inte hur jag kunde ha det som jag hade förut?!

Nu är klockan snart elva och för ovanlighetens ska jag börja röra mig mot sängen.
So Good night, hugsiies.

den 3 februari 2009

Den här morgonen var hemsk. Ställde väckarklockan på 11, vilket kanske är sent för andra, men relativt tidigt för mig just nu. Znoosade (haha, stavningen är perfa!) till tolv. Då var jag redan försenad så tog jag min långsamma frukost som jag behöver. Missar jag en lugn frukost så blir hela min dag förstörd, jag är så stressad redan på morgonen att jag måste börja hela dagen med att ta det lugnt. Sedan hoppade jag in i duschen, trots att jag inte hade tid. Men kan inte gå utanför dörren förän jag har duchat. Tvättade håret som jag sedan inte hade tid att torka så satte upp det i en slarvig frisyr, blött. Slängde på mig lite puder och mascara, kläder och sist tanborstning på tio sekunder. Hahah, så mycket för min lugna morgon.

Lämnade in min mobil på reparation. En till fyra veckor skulle det ta! Jag får klara mig utan min lilla bäbis upp till fyra veckor?! Suck... Jaja, huvudsaken är väll att den fungerar. Förhoppningis får jag en helt ny mobil. Min är ju inte världens vackraste efter att jag lyckades tappa den i gatan förra veckan när jag sprang till bussen. Reporna är överallt! Klumpiga jag.
Det negativa är att alla bilder antagligen kommer att raderas och jag hann inte föra över alla till datorn innan. Men så många var det inte trots allt. OJ! Men all musik kom jag just på, suck, det var lite jobbigare. Nåja... Bara den går att använda som sagt :)

Nu har jag varit riktigt dum. Var super sugen på godis och det vi hade hemma var strössel. Så jag har ätit massa färglatt "krymmel". Hahha, strössel på danska. Det är egentligen inte så jätte gott, smakar mest socker. Men det fick duga att tillfredsställa mitt socker behov :)

Ska snart åka och hälsa på min bror på sjukhuset. Han har gått igenom en käkoperation, som förhoppningsvis är den sista. Men han säger att han inte har ont och snart får han komma hem också. Han ska bo här ett tag, så det är därför hans katt är här.  Det som blir jobbigt för honom är att han bara kan äta flytande, så att undvika att gå ner i vikt är knepigt. Men han har planerat att hälla grädde i allt han dricker. Låter inge vidare tycker jag, men så är det inte jag som ska äta det heller...

Pappa kommer och hämtar mig om en kvart så jag ska börja gör mig iordning nu.
Hugs


den 2 frebruari

Jag blir helt galen på att jag aldrig blir trött på kvällarna. Så det blir att jag går och lägger mig  typ klockan tre Men då blir det ju att man går upp klockan tre dagen efter också. Det var vad jag gjorde idag. Om folket är hemma blir man väckt vid tolv istället, då blir man jävla sur...
Men jag blir ju verkligen inte trött, det går inte att sova! Det är en sjukdom ;O Hööh.

Nu har jag hittat en shoppingsida med skitsnygga grejer! asos.com
Det är en brittisk sida och så fort jag får pengar ska jag beställa något :) Dem har bland annat skitsnygga skor! Åh jag är kär i typ tio par. Det är helt okej priser på allt också. Me love ♥ Take a look.

Har ångest för mitt hår. Antingen klipper jag det kort, typ till öronen, och färgar det ljustblondt. Eller så sparar jag ut håret. Jag tröttnar alltid så snabbt på mitt hår. Jag färgade det sist för kanske tre veckor sen nu. Jag kan knappt räkna hur många gånger jag har färgat håret eller ändrat frisyr. What to do??

Katten gick upp på tangentbordet och satte sig. Haha busiga Algot,
Det hä var vad hanskrev
00
å+p+699999939+++++++

Ska väll tvinga mig i säng nu, trots att jag inte är trött. Får se hur det går.
God natt.


den 1 februari 2009

Tog lite bilder på Lillan när jag var i stallet i fredags. Det var inte det lättaste, Lillan är en otroligt rastlös häst som alltid ska stå och slänga med huvudet. Och så var hon super nyfiken på mobilen. Men tillslut lyckades jag :) Man ser inte hennes man så vidare bra vilket är tråkigt, den är skit fin, tjock och lång.


                                                

RSS 2.0