den 20 mars 2009

Heey,
Igår var jag i stallet och red Lillan. Tog en bild på henne i solljuset, där är hon som finast :)
Gick super bra. Fick ett träningspass, både hon och jag blev svettiga. Var så sjukt skönt att vara ute i solljuset.



Jag påverkas så mycket av vädret. Lyser solen på morgenen studsar jag många gånger ur sängen medan trista gråa dagar vägrar min kropp att gå upp. Jag tvivlar inte på att jag inte är ensam om det. Så mitt trick att komma upp de mörka dagarna är att locka mig själv med en kopp varm choklad :) Först och främs är det gott, men man får också upp blodsockret och piggnar till snabbare. Tips tips tips.

Nedräkningen till Tunisien fortsätter. Det är 12 dagar kvar nu. ÅÅhh!

Hm, har Oprah på i bakgrunden nu. Blir shockad av vad hon säger.
- Att vara där jag är idag, känd, framgångsrik, omtyckt. Inget av det spelar någon roll när jag inte kan komma i mina kläder.
Hemskt, vad är det för meddelande att skicka ut. Vad ger henne rätt att säga så när hon vet hur många som lyssnar, som tar till sig. Så slutar hon med att tacka gud för sin kropp, för att den fungerar för henne.
Säger hon emot sig själv? Nu står hon och tränar och visar upp sitt schema över sina måltider.
Nåja,

Nu ska jag ut och jogga, på tal om vikt och träning....suck.

den 17 mars 2009

Nu känns det som att våren har kommit. Man kan ju iallfall hoppas på att den håller i sig.

Bara för att göra det ännu bättre och ännu varmare har jag bokat en resa till Tunisien. Så den första april åker jag och Nicole till Afrika! Sol terapi är vad jag kallar det. Jag behöver verkligen skaka av mig all depression som kommit med vinter mörkret. Jag gissar att jag inte är den enda som känner så ;)

Jag har shoppat som en galning för att få ihop en någorlunda sommar garderob. Två par skor, en klänning, tunika, bikini och några tröjor. Det plus förra årets sommarkläder lär ju räcka för att fylla en reseväska.
Här är ett av inköpen :)



Längtar som en galning till den första april!
Hugsss!

den 3 mars 2009

Hej heej

Idag var jag ute och shoppade, hittade äntligen min stickade krage som jag länge velat ha. Till min förvåning fanns den på gina tricot, där man är relativt ofta ändå. Det  är den längst till höger.
Sedan bev det en stor svart tröja som funkar både till byxor och utan :) Snygg!
Halsbandet är från topshop. Hittade det på rea på topshop, skitballt! Love it.
Haha när jag kom hem insåg jag att jag bara köpt en massa svarta saker, uppenbarligen är jag inte en så färgglad tjej. För att avslöja mig själv sitter jag faktiskt just nu i en svart mjukisdress... Ha :)

      

Nu ska jag leka frisör, med andra ord ska jag klippa min mors hår!
Ha det bra.
Hug!

den 2 mars 2009

All I want is here and now, but it's already been and gone.

Varför ska det vara så svårt att leva i nuet? Och när jag trots svårigheter lyckas, varför är det så svårt att vara där... här?
Är det bara jag som tycker att det känns bättre att leva i futurum? Vara säker på vad som händer imorgon. Nackdelen är att det allt som händer i nuet får jag hantera senare. Alltid senare. Jag tar inte alltid åt mig av det negavtiva just nu, "får hantera det här senare, tänker jag." Det kommer då och då, attacker av allt negativt som jag skjutit upp under vecka/ veckorna. Den dagen är aldrig rolig. Men samma sak händer med det positiva som sägs eller händer runt mig. Jag skjuter upp att ta åt mig, att bli glad av det. Så tillslut kommer allt samtidigt, jag flyter på moln i en dag - underbart!
Så är det ett bra sätt att leva på? Måste man leva i nuet för att må bra?
För mig önskar jag att jag skulle kunna leva i nuet utan att må dåligt. Jag har ingen skyddande vägg som dämpar det negativa då jag uppnått målet att leva idag, nu. Frågan är om man kan träna upp det, eller kommer jag alltid att vara steget före, planera för morgondagen.

Så på tal om verklighet, det här är verklighet för mig.
Varje gång jag ser en stannar jag för att kolla på den i några sekunder - verklighet.


RSS 2.0