Möte och mässa

Nu sitter jag på jobbet. Har möte med skolan kl 12 vilket jag är nervös inför. Kanske inte alls blir som jag vill, det vill säga att jag får läsa klart min kurs. Ska försöka att tänka på det så lite som möjligt.
Men först ska jag till mässan och stå i montern. Var riktigt spännande igår. Presenterade företagets nya projekt, satt på seminarier och pratade med personer som jobbar med bistånds frågor i andra länder. Riktigt kul. 
Tre dagar till Spanien nu. Kan knappt bärga mig. 

Fördomsfull eller bara sanningen?

Jag blir galen på manipulativa människor.
Jag har mött de som tar fram det bästa i mig, men genom falskhet, äcklig falskhet. Som man så enkelt går på. Men då och då råkar de försäga sig att de sagt ngt jävligt bakom ryggen på en och då ramlar man tillbaka till jorden igen. Så det slutar med att man blir så jäkla arg iaf, och sårad, besviken.
Så har jag mött de som är så elaka - otrevliga på ett så "trevligt" sätt. Äckligt. Man blir så arg, sååå arg! Hur ska man kunna kommunicera med någon som inte vill lyssna utan är så inne i sitt egna skal och med tjocka hörlurar? Blir helt galen.
Det de har gemensamt är att de båda typerna har satt upp sig själv på en pedestal. "Jag är bättre än dig" "Jag betyder mer än dig".
Mitt svar på det är "Vad är ditt problem" "Vem har någonsin sagt att du är värd mer än någon annan". Hur kan DU bo, och trivas i ett demokratiskt land - nej det gör du nog inte. Du vägrar ju att lyssna på andra, låta deras tankar inspirera dig.
Kan en sådan person någonsin erkänna att de har fel?

// En för tillfället arg och irriterad Lisa

Längtan

Spanien, spanien, spanien - Jag längtar!!
25 grader och sol är det nu. Bara det inte regnar när vi åker ner om precis en vecka nu! 
Nog kan det vara mysigt med hösten, men sommaren går inte att slå - helt underbar.
Igår fick pojken min bekräftat att han nytt frobb dagen efter vi kommer hem från Spanien. Super! 
Själv måste jag gå in på folkuniversitetet och söka till komvux! Sista anmälningsdagen är den 4e november så innan dess ska det ske!

Kylan och snön

Blev över 10 timmar på jobbet idag! När jag kom hem tränade jag lite och nu betyder det att jag är helt slut!
Träningen går ut på dans och styrka. Jag har försökt komma på olika träningsformer som faktiskt ska vara roligt. Eftersom jag HATAR att springa längre sträckor, inte har någon ordetlig cykel, inte har gymkort (vilket ändå är riktigt tråkigt) så kom jag nu fram till att jag sätter radion på riktigt hög volym och dansar! Riktigt kul, dock är det nog bra att ingen ser mig :P Försöker mig på salsa just nu, går la sådär iom att jag är själv...?

Jag vet att det gjort det tidigare i år, men idag var första dagen som jag såg snön! Fick ett underbart stort leende på läpparna, härligt med snöfall :)
Tittade på termometern i morse då jag vaknade vid hal sju, 0.2 grader! Men det tacklade jag genom att gräva i vintergarderoben och hittade ett par öronmuffar från många år tillbaka. Vinröda och hur läckra som helst! Dem blev dettillsammans med en stor halsduk, ! Öron muffar och pannbandet som jag grävde fram förra veckan.. :)


Mitt i gamla stan

Sitter på jobbet, har inte ätit lunch än!! Måste ut och köpa något alldeles snart. 

RSS 2.0