den 29 januari 2009

Jobb, jobb, jobb hela dagen. Idag stod jobbet for en global bar och jag var dar och jobbade. Det var en massa forberedelser och sen fick jag sta och salja dricka till valdigt torstiga gaster...

Det basta med dagen var besoket hos sjukgymnasten. 30 minuter massage, sa jakla avslappnande, precis vad jag behovde mitt i min stressiga dag! Fick ocksa nagra ovningar som jag kunde gora da jag kanner mig stressad. Sa perfekt for mig. Behover verkligen sakta ned tempot mer an ofta.

Imorgon blir det stall och pa kvallen utekvall med de nybliva 18 aringarna, mina kare vanner Nicole och My :) hooh.
Spelning borjar det med, har ingen koll pa vilka som spelar eller vilken sort musik det ar, men! Det ska nog bli kul. Haha :) Enligt My ar det bra, far ta och lite pa henne.

Nu are sangen som vantar, ska upp vid 7 imorgon, aaah!
Godnattpussar!

Till minne av min älskling



MIN ÄLSKADE ÄLSKLING
-Jag saknar dig




den 28 januari 2009

Älskar min nya tröja. Köpte den på rea på mango.
"Ännu en stickad?", var kommentaren jag fick.
Haha jag älskar stickat, det enda jag har på mig. Gilla det eller inte :)

              

Var inne på jobbet idag vid halv två, ännu en sovmorgon :) hihi. Fick göra ganska lugna grejer, köpa mat, kasta glas, handla tallrikar, skedar och så vidare inför baren imorgon. Så imorgon får jag inte någon sovmorgon,, ska åka in till stan vid tio.. Alltså ingen sovmorgon jämfört med vad jag brukar ha.
Åkte in till stan efter jobbet och shoppade en ny vit tröja på vero moda. Det stod mellan den och en stickad tröja. Det blev hur som helst tröjan.  Den är av tunt tyg och går ner över runpam, v-ringad med knappar.Fin att ha i sommar. Hahha jag planerar för sommaren redan nu ;O Köper kläder för 25 grader- sol.

På eftermiddagen blev det fika med Leo, en gammal goding :) Var riktigt trevligt, Leo med sin mega macka och en mini espresso.. haha. En av de få som jag har kontakt med efter grundskolan, en tid man bara vill glömma. Hur som helst så satt vi väll där i kanske två timmar och pratade oavbrutet, trevligt trevligt.

Nu sitter jag hemma hos Gisela och Daniel och skriver, mitt andra hem alltså. Ska sova här idag eftersom jag ska ta sällskap med Gisela in till stan imorgon. Behöver dessutom någon som får upp mig ur sängen på morgonen - Den värsta dagen på dygnet.

Men nu är det den bästa. Sitta och slappa framför datorn, ta en kopp te och läsa en bok, titta på film, mmmmm. Tid som är över är den bästa tiden :) Eller hur?

den 27 januari 2009

Har läst ut bok nummer tre nu,
börjar på fjärde idag, "Breaking dawn" :)

       

_______________
...................................

"You're pushing and pulling me down to you
- You got it, you got it
Some kind of magic
Hypnotic, hypnotic
You're leaving me breathless
I hate this, I hate this
You're not the one I believe in"

Paramore - I caught my self - Love it.
Älskar att lyssna på låttexter.

"Cause all I want is here and now but its already been and gone" - The black ghosts

Blir galen om jag går en dag utan musik. Då går jag runt och sjunger själv och då blir alla andra galna på mig dessutom. Hahah alltså finns det ingenting positivt med att vara utan musik.
Jag skulle egentligen kunna ha en artist eller en spelninglista i taget på min ipod. Fastar alltid för någon eller något speciellt och lyssnar bara på det under några veckor. Just nu är det lugn musik. Är super stressad, så skönt med en lugnt röst i öronen.


På tal om att vara stressad. Kan du kolla på bilden och känna lugnet?
- Inte jag.

den 26 januari 2009


Vad har jag gjort idag?

Jag hade svårt att vakna, var så sjuk trött. Min härligt stora säng och mitt tjocka, underbara täcke är svårt att slita sig från :)

Så då blev jag sen till stallet. För att göra saken ännu värre så upptäckte jag att mina nycklar var borta. Det var efter jag hade satt på mig skor och jacka, suck. Då var det bara att leta, och det tog runt en timme innan jag lyckades hitta en reservnyckel. Så jag var rätt stressad och tjurig. Tur som det är så har jag hand om den mysigaste hästen i stallet, så hon fick mig på gott humör igen.



Backen är en ganska bra illision av mitt liv. Ibland är jag längst ner, ingen ork över huvudtaget att ens kämpa mig upp. Försöker jag så bränner mjölksyran och jag tvingas ge upp. Andra dagar lyckas jag ta mig en bit upp, så känner man sig så himla bra! Men så blir man baktung igen och stapplar ned för backen, oftast i så hög fart att man faller omkull och rullar ner.
Det var ett bra tag sen jag var allra högst upp, många år sen. Hur många är egentligen ända där uppe under en längre tid? Inga bekymmer, ingen stress, ingen depression - Hakuna matata?
Svårt att uppnå, svårt att hålla sig kvar.

Let's exchange the experience, let me run up that hill, let me run up that road.

den 25 januari 2009


 
Jag är förälskad!




Först såg jag filmen och därefter böckerna. Är på tredje boken och kan knappt lägga ifrån mig den. Herregud, det är nästan som att det är lite överdrivet men jag är fast! <3 Helt underbara, LÄS DEM!


Nu sitter jag här med träningvärk i armarna. Känner av det till och med när jag skriver, hahaha. Lillan var tuff att köra igår. Hon kunde knappt stå stilla i stallgången och det märktes på banan, satan som hon tog i! :D Hon är så underbar tjejen.
Sedan var hon skit duktig då vi satte på henne sadel. Första gången hon någonsin blev ledd med sadel, träns OCH ryttare. Är så stolt över henne. Hon lyssnade så bra och var lugn :)

den 2 januari 2009

Jag känner mig avtrubbad, en av  de rundas följder.
Avtrubbad från verkligheten, ofta vänner och konversationer. Jag orkar inte ta kontakt, jag orkar inte lyssna. Är det de runda? Jag? Eller är det en blandning? Antagligen lite av varje.
Nu har jag tur att det är lov, men om bara några dagar är det slut på det. Skolan börjar, stressen-tårarna-paniken och ångesten strömma över, igen.

Well, idag är det min födelsedag, har varit det i en kvart nu, och jag mår skit! Så tråkigt, otrolig tajming.
Hoppas att det blir bättre då jag vaknar igen.

RSS 2.0